29 Temmuz 2013 Pazartesi

LİMON MUCİZESİ

KEMOTERAPİDEN 10.000 KAT DAHA GÜÇLÜ limon

Kemoterapiden 10,000 kat daha fazla güçlü olduğunu biliyormuydunuz. Neden bizlere bu bilgiler verilmiyor diye soranlar oluyordur. Çünkü bazı labaratuvarlarda kanser ilaçlaı üretilmekte yani büyük kar amacı olduğundan gizli tutulmaktadır.

Bu yazımı bilgilendirici olsun ve kanser olan kişilerin şifa bulması için sizlerle paylaşıyor ve sizlerinde paylaşmasını istiyorum. Limon suyunun faydalarını herkez öğrensin lütfen.

Limon tadı güzel ve kemoterapinin yan etkileri var çok dah ciddi sonuçlar doğurabilecek kadar. Milyonerler daha fazla milyoner olmak için bu sırları bizlerden saklamaktadırlar ve daha kaç kişi ölecektir.

Limon ağacı, limon ve lim gibi çeşitleriyle bilinmektedir. Bu meyveyi farlı olarak tüketebilirsiniz ve yemeklerde kullanılan limonun faydaları anlatmakla bitmiyor. Limonu sıkarak ve suyunu içerek tüketmekte mümkündür.

Birçok faydalı mevcut ama tümör ve kistler üzerinde daha etkilidir. Bu bitki bir çok kanser türünde kendisini kanıtlamış bir bitkidir. Bazı kişiler ise kanserin her türlü varyasyonyonlarına karşı yararlı olduğunu düşünmektedir.

Bakteri enfeksiyonlarına, mantarlara karşı anti mikrobal spektrum, kurve parazitlere karşı etkili olduğunu kanıtlamış bir bitkidir.

Yüksek tansiyonu dengeleme özelliği, ayrıca sinbir bozukluğuna ve stresle savaşanlara iyi gelmekte, antidepresan etkisi bulunmaktadır.


Bu bilginin alındığı kaynak, Dünyanın en büyük ilaç firmalarından birinin 1970'ten bu yana 20'den fazla farlı labaratuvarlarda test sonucunda çıktı.

Limonun içerisindeki ekstrelerin 12 farklı kanser tipinde kötü huylu hücreleri yok ettiği gözlemlenmiştir. Bu kanserler için göğüs, akciğer, prostat, pankreas ve kolan kanseride vardır.

Kanser hücrelerinin büyümesinde etkili olan limaon ağacıı bileşenleri. Adriamycin adı verilen ve bütün dünyada kemoterapide kullanılan ilaçtan 10,000 kat dah iyi olduğu kanıtlanmıştır.

Dahada hayret verici olan ise Limon eksreleri ile yapılan bu terapi ise kötü huylu hücreleri yok etmektedir hayret verici olan ise iyi huylu hücrelere hiçbir menfi etkisi olmuyor

netten alıntıdır

2 yorum:

  1. Şu hayatta en sevdiğim seylerden birisi limon :) Cok guzel bi paylaşım olmus..Bana da beklerim http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ilginç,teşekkürler paylaşımın için,,,bende beklerim nur...
    http://birfiskelezzet.blogspot.com/
    http://resimsat2.blogspot.com/

    YanıtlaSil